L’Associació Gent Gran Punta de n’Amer de sa Coma i costa celebrà eleccions i torrada pels socis

El dissabte dia 1 d’abril, l’Associació de la Gent Gran Punta de n’Amer de sa Coma i costa celebrà eleccions, al no presentar-se cap nova candidatura tornà sortir reelegida Margalida Barceló, que des l’any 2004 ha ostentat la presidència de l’associació i la direcció de la Coral Gent Gran Punta de n’Amer de sa Coma.
El passat 4 de març, Margalida Barceló, va complir 80 anys i va manifestar la seva intenció de deixar la presidència de l’associació, davant la manca de candidatures va tornar assumir la presidència acompanyada per Maria Galmés, Francisca Sansó, i Juani Nuñez, que han estat amb ella durant tots aquests anys, a més de: Emilia Ros, Àngela Bibiloni, i Bartomeu Riera, que s’incorporaren l’any 2013. La tresorera de l’associació durant dotze anys, Helga Knauer, presentà la dimissió per motius personals.
Tot i no haver-hi noves candidatures enguany assistiren a l’assemblea i eleccions més socis que mai, els quals dedicaren una gran ovació amb motiu de la seva retirada a Helga i al seu home Siegfried pel seu treball i ajuda a l’associació.Així com a tots els components de la junta directiva que continuaran treballant a favor de mateixa.
Margalida Barceló, va rebre el agraïment i reconeixement dels socis pel seu treball al front de l’associació durant tots aquests anys i la junta directiva li va fer entrega d’un obsequi.
Na Margalida va dir que continuaria fins que socis més joves es fessin càrrec de la presidència ja que estimava molt la coral i desitjava que que pogués tenir continuïtat. A més, va afegir que sense l’ajuda del seu home, Nofre Roig, no hagués pogut estar al front de la presidència durant tants d’anys.A l’assemblea en representació de l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar va assistir la regidora de la Gent Gran, Maria Galmés, la qual va felicitar a Margalida Barceló i a tots els components de la junta directiva pel seu treball a favor de l’associació, destacant la dificultat que té l’associació de la zona costanera per la diversitat de socis de diferents països que no es coneixen entre ells, a diferència de Son Carrió, o Sant Llorenç que tothom es coneix.
Acabada l’assemblea els quasi cent socis assistents compartiren una bona torrada.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada