Entrevista a Pere Vicens

Al Diario de Mallorca surt una entrevista ben emotiva i interessant d’un vell conegut del poble, en Pere Vicens, exentrenador de molt bon record del Cardassar i amb família al poble. Ara afronta la seva més vital batalla, i no és precisament el possible ascens històric del Petra a Tercera Divisió (i pensar que un servidor ara ja fa molts anys va col·laborar a pujar el Petra de Tercera Regional a Segona, quan no hi havia ni equip al poble), sinó que contra el càncer, aquest enemic tan temible.

Des d’aquí tots els meus els ànims perquè el pugui superar (i per extensió crec que de tots els llorencins que el coneixen). Ànims Pere!

Podeu lleg l’entrevista completa a Diario de Mallorca

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada