La cançó de la setmana

Hi ha una cançó que la meva filla em canta des de fa mesos. És la cançó de l’espai, d’en Lluís Gili, himne de la seva classe, que per alguna cosa es diu “la classe de l’univers”.  I la tonada és tan atractiva com  interessant i plena de dobles sentits la lletra.  Parla de l’univers, sí, però també de ganes de conèixer, curiositat sana per descobrir, veure gent i països diferents…

Sobre l’autor he descobert que és d’Artà, també mestre i treballa actualment  al CEIP Na Caragol (d’Artà). Ha format part dels grups d’animació infantil Serpentina i Tipi Tipi Top. Els anys 2002 i 2003, de forma consecutiva, va guanyar el premi a la millor lletra al Certamen de Cançó de Vilafranca.

Aquí vos deix la lletra i el vídeo de la cançó:

QUAN  JO  SIGUI  GRAN  FARÉ
UN  COET  MOLT  ESPECIAL
I  AMB  ELL  ME  N’ANIRÉ
A  RECORRER TOT  S’ESPAI.
JO  VULL  VEURE  ELS  PLANETES,
ELS  SATÈL·LITS  I  ELS  COMETES
SES  GALÀXIES  MÉS  LLUNYANES
ON  NINGÚ  NO  HI  HA  ESTAT  MAI.

TOT  S’ESPAI  RECORRERÉ
VULL CONÈIXER S’UNIVERS,
JO SERÉ  ES  VISITANT
DELS  PLANETES  HABITATS.
VULL  CONÈIXER  ALTRES  MONS
SEBRE  QUÈ  HI  HA  ALLÀ DALT,
VIATJAR  PER  S’INFINIT
TANT  DE  DIA  COM  DE  NIT.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada