Recital líric

Dissabte, 29 d’abril, a les 20.30 h

RECITAL LÍRIC
Antoni Lliteres (tenor) i Alejandro Calafat (piano)
Àries d’òpera, romances de sarsuela i obres pianístiques
Durada: 1 h i 20 min. Aprox. (pausa 10 min.)
Gratuït

Antoni Lliteres (tenor) i Alejandro Calafat (piano), artistes consagrats i d’àmplia trajectòria professional, conformen aquest duo musical i ens proposen un magnífic recital d’òpera i sarsuela amb els títols més aclamats de tots els temps, amb l’objectiu de gaudir sobre l’escenari i delectar els espectadors. El programa d’obres del recital és variat, escollit entre els títols més famosos àmpliament interpretats al llarg de la història de l’òpera, la sarsuela i la cançó lírica.

ENTRADES ALS CONCERTS GRATUÏTS: les entrades es distribuiran a la taquilla únicament el mateix dia del concert, a partir de les 17 h, fins a completar la capacitat de la sala. No es reserven per telèfon.

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada