Primer enllaç matrimonial d’aquest any a l’Església de Santa Maria de sa Coma

El passat dissabte 29 d’abril, el rector Fra Pere Vallespir va celebrar el primer enllaç matrimonial d’aquest any 2017, a l’Església de Santa Maria de sa Coma.
Van contreure matrimoni Miguel Domínguez Jiménez i Catalina Mª Ballester Forteza de sa Coma, que van estar acompanyats per nombrosos familiars i amics. A més de contraure matrimoni va rebre les aigües baptismals el seu fill Francisco.
Els alumnes majors de 440 Aula Musical de Cala Millor, i dos nebots de la núvia, dirigits per Rosa Carbonell, van interpretar entre altres: Nuvolo Bianche, Cànon de Pachelbel, Hallelujah (Leonard Cohen), La vida es bella, A la nanita nana, Mans a les mans, What a wonderful word, etc.
En acabar la cerimònia, als nuvis i convidats els esperava a l’entrada del temple el minitren turístic de Cala Millor, en el qual van realitzar un recorregut per la zona i els va portar al Protur Biomar de Sa Coma on van celebrar l’enllaç.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada