Gran participació i entusiasme al III Concurs de peces curtes de dansa

El dijous, 11 de maig, 20 participants van demostrar un gran talent a l’Auditori sa Màniga

Per promoure el VI Stage Internacional de Dansa (Dansamallorca), que tendrà lloc a l’Auditori sa Màniga de Cala Millor del 11 al 15 de juliol, l’Ajuntament de Sant Llorenç ha convocat el III CONCURS DE PECES CURTES DE DANSA, que s’ha duit a terme a l’Auditori sa Màniga el dijous11 de maig.

A les tres categories (de 6 a 12 anys; de 12 a 16 anys; i majors de 16 anys) s’hi han presentat 20 participants. Les peces, que es podien presentar individualment (solo) o de dos en dos (duet), han demostrat la gran capacitat creativa i interpretativa, la il·lusió i la preparació de tants de joves talents. Les peces podien tenir una durada màxima de dos minuts i ser de qualsevol estil de dansa: clàssic, contemporani, hip hop, funky, modern jazz, o d’altres.

Els 20 participants del III Concurs de peces curtes de dansa

Amb aquests premis, les 10 persones guanyadores podran assistir gratuïtament a un dels tallers del VI Stage Internacional de Dansa.

Els 10 guanyadors del III Concurs de peces curtes de dansa

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada