L’AECC Balears signa un conveni amb Amplifón Ibèrica per a pacients oncològics amb problemes auditius

A Palma el 25 de maig de 2017.- La Junta Provincial de Balears de l’Associació Espanyola Contra el Càncer, Amplifon Ibèrica i la Fundació Amplifon han signat un conveni de col·laboració per oferir un nou servei a beneficiaris de l’AECC amb problemes auditius.

Els representants de les tres entitats, el Dr. Javier Cortés, President de l’AECC Balears, Sra. Susana Tomás, en representació de Amplifon Ibèrica i D. Obdulio Herrera, de la Fundació Amplifon Ibèrica, han rubricat l’acord, que té vigència de un any a partir de la signatura del mateix, podent-se renovar per períodes anuals i de manera indefinida.

Amplifon Ibèrica té com a principal activitat en tota la seva xarxa d’establiments, l’adaptació de pròtesis auditives i complements tècnics amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones que pateixen algun dèficit auditiu i la Fundació Amplifon, fundada el 2007, el de millorar la salut auditiva dels diferents sectors de la població, prioritzant la investigació i la innovació, amb especial atenció a col·lectius desfavorits socialment, amb problemes auditius i amb dificultats socioeconòmiques i que es coneix com a Obra Social Amplifon.

Precisament la col·laboració en el projecte de l’Obra Social Amplifon és l’objectiu de l’AECC Balears, detectant entre els beneficiaris dels seus serveis, valorant els casos i derivant-a través dels treballadors socials que té AECC, participants susceptibles que rebran els següents serveis:

· Estudi auditiu gratuït.
· Prova de la solució auditiva i sense compromís de compra durant 30 dies.
· Tarifa social d’audiòfons fins a un 75% de descompte.
· Piles gratis (180 piles per audiòfon).
· 20% de descompte en ajudes tècniques.
· 20% de descompte en reparacions.
· 50% de descompte en motlles.
· Seguiment auditiu del pacient (revisió, ajustament i neteja)
· 3 anys de garantia.
· Finançament personalitzat.
· Donació d’audiòfons (prèvia valoració).

La signatura d’aquest acord contempla també el compromís de la difusió per ambdues parts d’aquest nou servei, d’afavorir la visibilitat mútua dels serveis que ofereixen tant l’AECC Balears, com Amplifon Ibèrica i Fundació Amplifon; col·laborar en projectes de caràcter social, accions destinades a la salut i prevenció auditiva i atendre així a persones amb dificultats econòmiques que es puguin beneficiar d’aquesta nova aliança de col·laboració.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.