La negra

Tal vegada es podria dir que, en general, les diferències ens resulten antipàtiques. El manegat concepte “és l’ovella negra” en podria resultar un bon indicador. I tot malgrat, i tal com assenyala Mèlich «…la qüestió no és com podem convertir-nos en iguals sinó com podem (con)viure amb una desigualtat insuperable».

Una petita reflxió sobre idees i suggeriments que, aquesta primavera, ha aportat l’ovella negra de ses Sitges

3 comentaris a “La negra

 1. No ha funcionat el cortar i pegar
  Dubto q¡ue l’ovella afavoreixi el mes debil a l’hroa de mamar,crec que és al enrevés

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)
  • Gràcies Antoni per la teva atenció. Amb certesa jo tampoc no ho sé. Vull dir que el comentari deriva d’observacions casuals sense fer-ne un seguiment “científic” i d’una interpretació de les aportacions de Dawkins, En tot cas qualsevol nova informació serà ben rebuda.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada