De la premsa: Catalina Ferrer

La premsa d’avui (si més no Diario de Mallorca i Ultima Hora) es fa ampli ressó de la presentació, avui, del llibre de Catalina Ferrer. Enhorabona Cata!!

Un comentari a “De la premsa: Catalina Ferrer

  1. Gràcies Guillem. Gràcies a tu i a tots els que vareu venir.
    Poc abans de començar, en Sebastià em va demanar “quanta gent penses que vindrà?” Li vaig dir que quan m’havia aixecat el matí pensava que en vindrien una cinquantena però que ara mateix pensava que en vindrien entre 20 i 30. Quina sorpresa veure que hi havia gent dreta, que hi havia la gent que esperava, els imprescindibles però, sobretot, gent que no esperava, com en Tomàs Martínez, en Pep “Gall”, el meu germà que va venir directe de la feina sense veure els seus fills i d’altres que van fer el salt a la classe de coral per poder venir. Gràcies.
    M’hauria agradat tenir uns minuts per poder donar les gràcies a les persones que cada dia m’aguanten les indecisions, les pors i el caos…Als meus pares que en comptes de dir-me que posi els peus a terra sempre han confiat en mi i que sempre m’han animat a desenvolupar la creativitat i a n’Angela, la meva Angy, que durant tanta estona ha estat el meu salvavides i que ara neda amb jo. A tots moltes gràcies.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada