Rècord d’inscripció al III Campionat Ciutat de Manacor d’Scrabble

En Toni Riera, de la revista Cent per Cent, ens fa arribar aquesta crònica del III Campionat Ciutat de Manacor de Scrabble i aprofita l’avinentesa per convidar a tots aquells llorencins que els agradi això de l’scrabble a apuntar-se al club de Manacor per practicar aquest saludable hobby.   Fins i tot obre la possibilitat que si hi ha un número suficient de llorencins apuntats es faci un club llorencí d’scrabble. Així que ja ho sabeu: qui estigui interessat que ho faci saber al seu mail,  scrabblemanacor@gmail.com.

Fins a 46 persones han confirmat ja la seva participació a la tercera edició del Campionat d’Scrabble Ciutat de Manacor. Es tracta, sens dubte, d’una inscripció de rècord, ja que supera àmpliament la de la primera edició (19 participants) i també la de la segona (41). Enguany, ja han confirmat la seva venguda a Manacor quatre jugadors continentals: Octavian Mocanu (jugador d’origen romanès, recent guanyador del Campionat de Badalona i actual número 11 al rànquing del Barruf), Joan Montané, Francesc Gelabert i Carme Duch. Aquesta darrera complirà la seva tercera participació al campionat. També hi serà present Eivissa, gràcies a la vinguda de Neus Torres, tota una experta en aquest tipus de competicions, i amb dues participacions al mundial a la seva esquena.
Enguany no hi podrà ser Carles Cassanyes, campió a la primera edició i actual subcampió, i número 5 al rànquing
Entre els jugadors locals, s’espera molt de l’actual campió, Joan Pascual, però també de Mateu Matas, Xurí, i Maribel Servera, que són ara mateix els dos jugadors illencs més ben col·locats al rànquing del Barruf (ella 13a, ell 15è).
A la participació de les jugadores del Club Scrabble Porreres (Magdalena Morell i Joana Aina Roig), s’hi afegeix enguany una nombrosa representació del flamant Club Scrabble Palma (amb jugadors contrastats com Maria Moll, Beatriu Defior o Carles Llull, entre d’altres). Cal remarcar també que hi serà present Joan Melià, un dels pioners de la introducció de la versió en català del joc a Mallorca.
Fins a set jugadors debutaran en competició en el campionat. En els seus tres anys escassos de vida, el Club Scrabble Manacor ja haurà mobilitzat més de cent jugadors entorn d’aquest joc de taula. El club organitzador avisa que encara queden places vacants per als jugadors que hi vulguin participar.
Sis rondes apassionants
Enguany el campionat es disputarà a sis rondes segons el sistema suís, en comptes de les cinc que es jugaren l’any passat. Després de l’acollida dels jugadors al Molí d’en Beió (seu de l’Escola de Mallorquí de Manacor) a les 9:30 h, les partides s’encetaran a les 10:00 h. Durant la sessió matinal es disputaran tres rondes. Després del parèntesi per dinar, un bufet en el mateix indret on es disputen les partides, a les 15:30 s’iniciaran les tres rondes de l’horabaixa.
Enguany, els trofeus dels guanyadors han estat elaborats en ceràmica per Anastasia Egórova, de l’Accent Nou.
Els espònsors del campionat són: Papillon (amb una obra de la pintora Catalina Julve), Hiper Centro, Can Garanya, Càrniques Sunyer, S’Heretge (Formatges de la serra de Llodrà), Es Fangar i El Gall Editor. L’esdeveniment compta també amb el suport del Servei Lingüístic de l’Ajuntament de Manacor.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada