Ordre del dia del ple de dia 8 de juny

Ordre del dia del ple de l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar de dia 8 de juny.

Dia:     8 de juny de 2017

Hora:  13:00 h

Lloc:   Saló de sessions – Ajuntament

ORDRE DEL DIA:

  1. Aprovació de l’acta de la sessió anterior.
  2. Aprovació definitiva de la modificació de crèdit 2/2017, de crèdit extraordinari i suplement finançat amb romanent en inversions financeres sostenibles.
  3. Modificació de l’ordenança reguladora de la taxa per la prestació dels serveis de retirada de vehicles i objectes feixucs o voluminosos de la via pública i de la seva custòdia.
  4. Aprovació inicial de la modificació de les Normes subsidiàries número 19, relativa a la implantació d’un sistema general públic de comunicacions i infraestructures i d’un sistema general d’aparcament i d’equipament sanitari-assistencial a la zona del camí del Cós, adaptació de les Normes subsidiàries a la plaça del Pou Vell i modificació de l’article 74 de les Normes subsidiàries.
  5. Interposició d’acció judicial contra l’acord de la Comissió Insular d’Ordenació del Territori i Urbanisme del Consell de Mallorca de denegació de la modificació puntual 22 de les Normes subsidiàries, relativa al canvi de la configuració i de la qualificació d’equipament docent a comercial a sa Coma.
  6. Concessió de subvenció nominativa.

Un pensament a “Ordre del dia del ple de dia 8 de juny

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.