17 anys d’espera però sembla que, pas a pas, les coses milloren a sa Coma

Cada quatre anys tenim l’oportunitat d’elegir als nostres representats polítics que decidiran la millor manera d’emprar els doblers de tots els contribuents per millorar el nostre poble. En teoria, ens escolten i intenten governar de la millor manera possible, encara que no sempre ho fan a gust de tots.

Amb les noves tecnologies, a través de les aplicacions dels mòbils avui és més fàcil fer arribar els nostres problemes a l’Ajuntament. Però hi ha persones que, encara avui dia, solen cridar per telèfon i avisar dels problemes a les delegacions municipals de Son Carrió i sa Coma o a l’Ajuntament a Sant Llorenç des Cardassar, i també n’hi ha d’altres que solen acudir en persona a posar una instància. Esperem que aquests contribuents tinguin sort i rebin una ràpida resposta als seus suggeriments i peticions.

Durant anys he acudit moltes vegades a la Delegació de sa Coma a posar instàncies sol·licitant millores, quasi sempre han estat millores per a tots els veïnats o turistes que ens visiten, ja que som els que vivim a la zona costanera els que veim a diari els problemes.

En honor a la veritat, he de dir que la majoria de vegades s’han atès les peticions i han solucionat els problemes, a excepció de la realitzada el 28 d’agost de l’any 2000. Però, tot i que no vaig obtenir resposta, sembla que, a dia d’avui, pensen solucionar el problema, ja que han protegit els arbres de la plaça, on se celebra els dimecres d’estiu el mercat setmanal de sa Coma.

La petició feta, amb registre d’entrada núm. 2875 a l’Ajuntament el 28 d’agost de l’any 2000 era la següent:

“Expòs: Que degut a l’obertura de dos nous hotels al centre de sa Coma ha provocat l’augment de cotxes d’empleats i de lloguer a l’estret carrer Cards, Polls, i al carreró que va del carrer Cards fins a la plaça de les Estepes, aparquen damunt les «aceres» impedint el pas de vianants.

El pas continuat d’autocars, camions de serveis, i taxis, a més de la normal circulació, provoca embotellaments.

Per això us deman:
Que es faci un estudi per part de l’Ajuntament per convertir part de la zona verda, situada entre els carrers de Cards i l’avinguda de les Palmeres, i entre els hotels Coma Gran, Gran Platja i Platja-Sol en aparcaments. I que al carrer Cards sigui prohibit l’estacionament, que milloraria el trànsit actual que és un risc d’accidents.

Aprofit l’avinentesa per saludar-vos cordialment
Magdalena Ordinas”

Instància

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada