Imatge amb text / Text amb imatge

Poden despertar curiositat les aportacions científiques. Em trastoquen aquelles que mostren dissonàncies amb les velles i arrelades creences. Aquelles que obliguen a qüestinar-se les nostres respostes més habituals i lògiques.

Es el cas de les nostres percepcions, de la seguretat i certesa en el que “jo ho he vist”!

4 comentaris a “Imatge amb text / Text amb imatge

    • Cert. En tot cas la percepció és un concepte més ampli que no la visió. La petita diferència no trastoca, al meu entendre, el significat del text: cal qüestionar-se les certeses, no sempre el que sembla, és.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada