Concert de fi de curs dels alumnes de 440 Aula Musical a l’Auditori Sa Màniga

El dimecres 28 de juny, a les 20,30h a l’Auditori Sa Màniga de Cala Millor, interessant concert dels alumnes de l’escola de Rosa Carbonell Jaume, 440 Aula Musical de Cala Millor i Manacor.
Rosa Carbonell Jaume, va néixer a Porto Cristo l’any 1968. Inicià estudis musicals a Manacor, per continuar al conservatori de Música i Dansa de les Illes Balears on cursà estudis de Piano i Llenguatge Musical, per continuar estudis de Pedagogia musical i direcció coral a València, i un Master a Madrid d’educació musical per a nins i majors amb dificultats especials.
Na Rosa va començar impartint classes de música i piano a Porto Cristo i durant més de vint anys ha estat professora de l’Escola Municipal de Música de Son Servera. Va ser cofundadora de l’Escola de Música Bernat Pomar de Manacor i Cala Millor.
El setembre de l’any 2016 va posar en marxa en solitari un nou projecte educatiu musical, 440 Aula Musical, en seu a Cala Millor i Manacor. El projecte inclou orientació als alumnes en el seu itinerari d’estudis musicals amb llenguatges i mètodes per a totes les edats. Donant molta importància a l’estudi, les actuacions, concerts i activitats musicals.
Els estudis que imparteix 440 Aula Musical són: violi (a partir de 4 anys), piano (a partir de 5 anys), bateria ( a partir de 6 anys), saxo, clarinet, flauta travessera, i llenguatge musical (a partir de 7 anys) i orquestra als alumnes que hagin assolit un cert nivell musical.
L’escola compta amb la col·laboració de excel·lents professors amb amplia experiència ells són: Catalina Garí (saxo, llenguatge musical i piano); Jaume Galmés (clarinet); Antònia Bassa (flauta travessera); Pere Ginard (bateria); i Vicenç Bauzá (violi); i Rosa Carbonell (piano i direcció d’orquestra).

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada