Processó del Corpus a S’Illot

El passat dissabte dia 24 de juny, Fra Pere Vallespir, va celebrar la missa solemne del Corpus a S’Illot a la qual assistiren nombrosos fidels, en el transcurs de la qual va rebre la seva Primera Comunió el nin Francesc Mascaró Ballester, acompanyat pels seus familiars i uns quaranta amics. Francesc va ser l’encarregat de llegir les pregàries, i entre altres, va pregar per l’antic rector de la parròquia de s’Illot Mn. Jeroni Llambies, gran amic de la seva família i que va ser qui li va impartir les aigües baptismals.
A les 19h, baix un sol de justícia, va sortir la processó del Corpus pels carrers de S’Illot fins arribar al moll, escoltada per la Policia Municipal i acompanyada per la Banda de Cornetes i Tambors d’Antics Alumnes de La Salle, dirigida per Jaume Duran.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada