Gran concert de fi de curs dels alumnes de 440 Aula Musical de Cala Millor i Manacor

El dimecres dia 28 de juny tingué lloc a l’Auditori Sa Màniga de Cala Millor el concert de fi de curs dels alumnes de 440 Aula Musical de Cala Millor i Manacor que dirigeix Rosa Carbonell. Un gran concert i espectacle digne dels millors musicals.
Començaren el concert els alumnes més menuts interpretant Ba Ba Vita, seguit de Singin´in the Rain, complementat amb unes coreografies a càrrec de diferents alumnes, Mercado Persa, on a més, de la interpretació musical va incloure una coreografia amb ballarines i un gran camell. La peça Bad Romance (Lady Gaga), va ser una «passada», els alumnes i professors es divertiren de valent i es posaren a to amb ulleres i polseres fluorescents a ells i als instruments, que unit a un joc de llums espectaculars aconseguiren la complicitat del nombrós públic assistent que animà en tot moment l’actuació.
La segona part del concert actuà el cor de l’escola dirigit per Catalina Garí. Resumint, un gran concert en el qual participaren cent alumnes, acompanyats dels professors Jaume Galmés, Antònia Bassa, Pere Ginard, i Vicenç Bauzá, baix la direcció i coordinació de Rosa Carbonell.
Acabat el concert, na Rosa va agrair les atencions del personal de l’Auditori Sa Màniga, i l’ajuda i col·laboració de pares i professors per a l’organització del concert.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.