Mirada d’altri: Transició

Interessant article, avui en el Diario de Mallorca, de Miquel Payeres sobre la lloada “Transición Española”.

Al meu entendre, assenyala que, de banda els proppassats fastos de celebració, s’han de considerar també, els nyaps. Uns nyaps que encara, i malgrat els diversos colors dels successius governs, no s’han corregit. En concret es refereix a la parcial “llei d’amnistia”, a la “llei electoral” que margina les minories, que també haurien de tenir veu, i al dibuix del “mapa d’autonomies”; repartint autonomies a dret i a tort amb la intenció d’anul·lar les històriques reivindicacions d’autogovern del País Basc i Catalunya.

Potser, a nivell personal, a la llista de nyaps, hi afegiria l’article 27 de la Constitució, el referit a l’Educació, pel que te d’imposició de les clases dominants, forjades en el periode franquista -com se’n deriva del component de la ponència-, sobre el conjunt de la societat.

(Imatge de Google)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada