Tot apunt per a les Festes de Sa Coma 2017

La primera edició de les festes de sa Coma es va celebrar l’any 1997, antigament es feien el mes de setembre, atès que el mal temps solia espenyar les festes i a vegades coincidien amb el inicie del curs escolar, fa anys es canviaren al mes de juliol. Fou un canvi positiu de cara al turisme, i una manera de promocionar sa Coma.
Del 16 al 23 de juliol, el comarins i comarines celebraran el 20è aniversari de les festes. El regidor de sa Coma i zona costanera de Sant Llorenç des Cardassar, Nicolau Bordal, ens va informar que el programa de festes d’enguany continuaran conservant els èxits de l’any passat un d’ells va ser la festa Holi, que va comptar amb molta participació, i el correfoc amb els dimonis és una de les actuacions que més sorprenen als nombrosos turistes que participen a les festes. A més de les ja consolidades nits multiculturals. Les Nits Multiculturals, per celebrar-se durant dos dies i donat que és una activitat única que no es repeteix enlloc més i reuneix a comarins, turistes, i gent de tota la comarca.
En general tots els actes solen ser molt participatius, tornejos esportius, berbenes, festes infantils, actuacions clàssiques com el concert de corals, o l’espectacle de dansa dels alumnes de l’escola de U-Dance tenen els seus seguidors.
El diumenge dia 16, a les 13:30 amb el dinar popular de paella que organitza l’Associació de Veïns de sa Coma començaran oficialment
les Festes de sa Coma 2017.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.