Canvis de circulació a Sa Coma

Ens han fet arribar aquest text crític amb la circulació a Sa Coma:

“Esper que aquest text es pugui fer arribar als que comanden, per poder saber el motiu que els ha duit a facilitar l’augment de circulació, (passant a ser carreteres), per dins de la urbanització de Sa Coma, on es permet el pas d’autobusos (molts, degut als temps que correm) i tota classe de vehicles pesats, i a velocitats no adequades per dins un poble, com ja és Sa Coma.

Volem pensar que tot es fa “pensant” en el bé dels veïns i residents, amb l’informe de seguretat vial, duit a terme per la policia local, després del corresponent informe. També no volem pensar que, tota aquesta moguda, no es faci per afavorir la tranquil·litat d’algun establiment hoteler durant els mesos de l’estiu.

Esper no esser cansat, però hem passat de la tranquil·litat, a no poder dormir amb les finestres obertes degut al renou, a no poder dormir degut a la calor.

Ens agradaria saber a qui podem agrair tots aquests canvis. També seria una bona idea que algun periodista en fes qualque reportatge, per saber l’opinió del veïnats i dels polítics.
Ah i ja me n’oblidava , en el ple de dijous, dia 20/07/2017 es segueix preparant per fer altres desviaments pel centre de la urbanització..

Salutacions.

Autor: Pere Pol Barceló.

2 pensaments a “Canvis de circulació a Sa Coma

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.