Bon inici de les Festes de sa Coma 2017

El passat diumenge dia 16 de juliol, amb jocs d’aigua pels infants i la tradicional paella de l’Associació de Veïns de sa Coma que reuní a 240 socis, va començar oficialment la 20è edició de les Festes de sa Coma.
El tradicional concert de les corals Gent Gran Punta de n’Amer i la Coral Gabellina completaren el primer dia de les festes. Des de l’any 2004 ambdues corals han participat conjuntament a totes les edicions de les festes. A la presentació del concert tingueren un record especial per a tots els components que al llarg dels anys han format part de les dues corals i ja no estan entre nosaltres, el concert d’enguany va ser dedicat a la seva memòria.
La primera part del concert fou a càrrec de la coral Gabellina, dirigida per Elionor Gómez-Quintero. A continuació la coral de la Gent Gran Punta de n’Amer, dirigida per Margalida Barceló, i amb l’acompanyament al piano de Margarita Roig, cantarem quatre havaneres i Tango Roulette.
Per a finalitzar el concert les dues corals conjuntament cantarem quatre cançons, finalitzant el concert de festes amb la tradicional havanera La Bella Lola, que també cantà el públic assistent.
El batle Mateu Puigrós va felicitar a les dues corals i va convidar als assistents a les festes, el delegat de sa Coma Nicolau Bordal i la regidora de la Gent Gran, Maria Galmés, entregaren rams de flors a les directores.
El dilluns va ser el dia dedicat als joves i infants, un any més, per a la classe de Paddle Surt a la platja de sa Coma s’esgotaren les places, i els joves gaudiren de valent intentant dominar l’art del surf. L’horabaixa jocs populars infantils, tallers, i una gran festa de l’escuma que va fer les delícies de nins i joves. Continuen a bon ritme els diferents torneigs de pàdel i altres activitats que sa celebraran al llarg de la setmana.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada