L’IMAS subvenciona amb uns 148.000 € els serveis socials

L’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS) aporta una subvenció de 147.705,49 euros a l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar perquè pugui oferir les prestacions dels serveis socials comunitaris bàsics enguany.

L’Ajuntament destina la subvenció a pagar part del servei d’informació, valoració, assessorament, intervenció i derivació; a servei ’ajuda a domicili (SAD social), servei de teleassistència i actuacions de suport a la unitat de convivència; ajuts econòmics d’emergència per a la cobertura de necessitats bàsiques a persones, famílies i unitat de convivència, amb persones menors d’edat a càrrec; serveis d’allotjament alternatiu; servei de mediació intercultural; domiciliació i empadronament; accions comunitàries.

La regidora de Benestar Socials, Maria Galmés, explica que “gràcies a aquestes aportacions i les del Govern podem oferir uns serveis socials de qualitat”.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada