Resum festes de la Mare de Déu del Carme de Cala Bona 2017

Del 14 al 16 de juliol, Cala Bona celebrà les seves festes patronals començaren el divendres a les 16.00 h amb un parc aquàtic infantil, i festa d’escuma al moll de pescadors, l’horabaixa cercavila de fantasia pel passeig de Cala Bona i el vespre concert, i a més, un firo-net artesanal que va estar obert tots els dies de festa.

El dissabte capvespre continuà el divertiment pels més petis amb jocs populars infantils (davant l’Hotel Cala Bona). L’horabaixa el tradicional cercavila amb els Xeremiers del Puig de sa Font, seguit de l’actuació de l’Agrupació Folklòrica Sa Revetla, que fou seguida amb interès per nombrosos estrangers, molts del quals repeteix cada any les vacances a Cala Bona coincidint amb les festes. La tradicional fideuada popular al moll de pescadors amb l’ambientació musical del grup de Llorenç Barceló, reuní als pescadors, i a nombrosos veïnats. Amb el concert de versions amb el grup Sonor, i el Beach Club Party a la platja accessible de Cala Bona acabaren les activitats del dissabte.

El diumenge la missa marinera en honor de la Mare de Déu del Carme va ser concelebrada pel rector Fra Pere Vallespir, i fra Tomeu Pastor, en el transcurs de la missa el cor parroquial dirigit per Joan Rosselló, varen cantar per primera vegada la Salve Marinera, lletra de Joana M.ª Bordoy i música de Rosa Zamorano. A la processó marítima en honor de la patrona dels mariners enguany sortiren més embarcacions que mai, i des del moll de Cala Bona una multitud va seguir la processó. La Banda de Música de Son Servera a l’arribada de la barca amb la Mare de Déu del Carme també va interpretar la Salve Marinera.
El concert de Valentín Mendoza: tribut a Joan Manel Serrat, i un espectacular castell de focs artificials posaren punt i final a les Festes de Cala Bona 2017.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada