Retirada de placa del govern de Matas a l’escola de Sant Llorenç

La setmana passada vàrem rebre una carta de Jordi Escudero, cap de servei de centres, on deia que s’havia de llevar la placa d’inauguració de l’ampliació de l’escola de Sant Llorenç (2004) essent president Jaume Matas.

Ara la placa està en mans de l’Ajuntament.

Aquí podeu veure dues fotos que així ho demostren:

2 comentaris a “Retirada de placa del govern de Matas a l’escola de Sant Llorenç

  1. No sé si l’han llevada gràcies a la petició que en va fer l’AMIPA després de la seva primera condemna http://card.cat/2017/02/17/i-tu-que-no-robaries-tambe/, o per iniciativa pròpia. En qualsevol cas, i tot i que ja passava d’hora, era ben necessària la seva retirada. Un delinqüent com en Jaume Matas no pot ser honorat com a bon exemple per a ningú i molt manco a una escola.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada