Motllo de taronja

 

Us present una bona recepta per fer aquest estiu o quan volgueu:

Estris

  • 1 bol
  • 1 turmix de barilles
  • 1 espàtula
  • 1 motlle

Ingredients

  • 3 ous
  • 1 tassó suc taronja
  • la ratlladura de dues taronges
  • ½ tassó oli de girasol
  • 250 grs de sucre
  • 300 grs de farina (f. Normal, de força, xeixa, espelta)
  • 1 sobre de llevat (Canari o Royal)

Elaboració

  1. Enceneu el forn, si es elèctric a 170/180º
  2. Dins un bol pujam els ous, 10 min amb les barilles a màxima potència ( no importa separar el blanc del vermell)
  3. Després afegir el sucre, 5-6 min amb les barilles a màxima potència.
  4. Ara toca l’oli, 5 minuts més a poca potència.
  5. I ara li toca el suc de taronja, 5 min a poca potència.
  6. Anam afegint la farina amb el llevat, mesclar bé amb les barilles a poca potència.
  7. Per acabar afegir la ratlladura de taronja i mesclam amb l’espàtula.
  8. Untam el motlle amb mantequilla (saïm) i un poc de farina, abocar la mescla dins el motlle i enfornar.
  9. El temps depen de cada forn
  10. A DISFRUTAR-LO

 

Deixa un comentari