Així van ser les primeres festes patronals de sa Coma a l’any 1997

La revista Sa Font de Son Servera en la seva edició núm. 124 corresponent al mes d’agost i setembre de l’any 1997, es va fer ressò de les primeres Festes Patronals de sa Coma, cal afegir que tot i que encara no teniem Patrona a sa Coma, es va celebrar una missa al solar on estava destinada la construcció de l’església.
I Festes Patronals a sa Coma.

A petició de L’Associació de Veïnats de sa Coma, l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar organitzà els dies 19, 20, i 21 de setembre de l’any 1997, les I Festes Patronals de sa Coma.
Començaren les festes amb una exposició de pintura col·lectiva i una torrada popular amb l’actuació dels grups Amigos, i Equus.
El dissabte festa infantil animada pel grup Cucorba i cercaviles amb els xerremiers.
El diumenge el rector de s’Illot mossèn Llorenç Galmés, i el vicari de Cala Millor, Mossèn Antoni Lliteras, concelebraren una emotiva missa al solar situat al carrer Heura, on s’havia d’edificar l’Església de sa Coma.
Tancà les I Festes Patronals de sa Coma un magnífic concert a càrrec de la Banda de Música de Sant Llorenç dirigida pel seu director Sr. Francesc Sapiña.

Un pensament a “Així van ser les primeres festes patronals de sa Coma a l’any 1997

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.