Refugiats (IV)

Després de la gran i productiva campanya solidària organitzada per diversos col·lectius del poble, amb la coordinació de l’infatigable Tomàs Martínez, nosaltres des d’aquí també donam punt  i final a aquesta sèrie d’entregues informatives que hem fet sobre els refugiats. Esper que almanco hagi servit per donar a conèixer, encara que sigui de manera simplificada, què són els refugiats i per què estan com estan. És important dins una campanya solidària saber per qui feim les coses i conèixer-ne la situació.

Per acabar us he preparat una sèrie de vídeos que vendrien a complementar tota la informació que us he fet arribar.

    • El problema dels refugiats sintetitzat en dos minuts:

    • Coneix les diferents rutes que agafen els refugiats per intentar escapar de la barbàrie (4 minuts):

Per acabar us deix el blog dels joves artanencs i gabellins que anaren in situ a ajudar a un camp de refugiats en el qual ens conten la seva experiència dividit en jornades. Són els mateixos que vengueren a Sant Llorenç a fer la conferència. Si algú se la va perdre en aquest enllaç trobareu molta informació:

http://dellevantagrecia.blogspot.com.es/

I ja per acabar del tot un recordatori per parts de les quatre entregues que vos he fet arribar sobre el conflicte sirià:

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada