L’Espectacle «Passejant per un malson» de UDance tancà les Festes de sa Coma 2017

El dissabte dia 22, començava la programació de les festes amb el Parc Aquàtic a les pistes multiesportives. A les 22:30 l’actuació de Sara Deop, finalista del programa televisiu «La Voz Kids», i berbena amb: Ácaros del Sol, Pirates Pirats, i Islanders.
El diumenge dia 23, l’espectacle «Passejant per un malson» de l’Escola U Dance, es varen poder veure una mostra dels diversos estils de ball entre ells: jazz, líric, funky, hip hop, estil musical, tots aquest estils de ball fusionats amb un gran espectacle, on un any més, l’assistència fou multitudinària i posa el punt i final a la 20è edició de les Festes de sa Coma 2017.
Una menció especial a totes les persones i associacions que han fet possible la celebració de la 20è edició de les Festes de sa Coma. Menció especial als municipals, serveis de protecció civil i a tots els funcionaris que treballaren de valent cuidant tots els detalls de les festes.

Fotos: Magdalena Ordinas/Serafí Lliteres

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada