Vídeo promocional i normativa dels premis “Granots d’or”

L’associació “Granots i sopes” de Sant Llorenç, enguany duim a terme un esdeveniment innovador titulat ‘Granots d’Or’, el qual ve a ser una simulació dels ‘Golden Globes’ a la mallorquina (estora vermella, photocall, presentadors, sopar de gala, etc.).

La gent que vulgui participar ha de seguir dues passes: inscriure’s a l’esdeveniment omplint un formulari que trobaran a www.granotsisopes.cat i elaborar un curtmetratge de màxim 5 minuts abans del dia 7 d’agost.

D’altra banda, hem realitzat un vídeo promocional de l’esdeveniment que podeu veure tot seguit.

Un comentari a “Vídeo promocional i normativa dels premis “Granots d’or”

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada