La cursa “Més sans que un gra d’all” i la fira gastronòmica de l’Estació, protagonistes de les Festes de Sant Llorenç

El proper dilluns comencen les Festes de Sant Llorenç des Cardassar amb la inauguració de l’exposició “Un viatge a l’Índia” d’Àngel Carretero, a les 20.30 h, a l’Espai 36. Aquesta exposició recull 24 imatges que el fotògraf llorencí va capturar durant el seu viatge a l’Índia i que s’emmarquen dins un projecte solidari a nivell nacional. Les fotografies aniran a benefici de la Fundació Vicenç Ferrer i es vendrà un màxim de set reproduccions de cada fotografia.

A les 21.30 hores, a la plaça de l’Ajuntament, tindrà lloc el pregó de festes a càrrec de l’historiador i escriptor Gaspar Valero.

Més sans que un gra d’all

A les 23 h, arrancarà la XXIV Cursa Popular Nocturna “Més sans que un gra d’all”. Enguany esperam que hi participin una 4.000 persones de totes les edats, perquè encara que no és una cursa de competició té els mateixos al·licients o fins i tot més”, apunta la regidora de Festes, Alicia Duran.

El divendres capvespre, la Fira de la Cerversa Artesana es tornarà instal·lar a la plaça de l’Ajuntament a partir de les 19:30 h. Primer s’animarà amb un cercavila amb la Batucada de Petra i després amb swim amb el grup Hi Hats. A les 22.30 h grups hi haurà concert amb els grups Oques Grasses, Jès!!! I Onion Rabbits.

El dissabte dia 12 tindrà lloc XXI Fira Nocturna a l’Estació, que enguany arriba a la 21 ena edició. “A aquesta gran fira gastronòmica, on hi participen cinc restaurants de la comarca, els cuiners aprofiten per presentar novetats elaborades amb productes locals o de proximitat”, explica el batle de Sant Llorenç, Mateu Puigròs.

La xaranga Los Estupendos Burruños farà un itinerari per la fira per animar-la, després actuaran Marino e Marini a l’escenari de l’Estació i a mitja nit començarà la revetlla a la plaça de l’Ajuntament amb Can Bum, Pirates Pirats, Islanders i Dj Simonet.

Novetat d’enguany promogudes pels joves

L’associació de joves de Sant Llorenç “Els Granots” ha organitzat dos actes nous per aquestes festes: la Torrentada, serà un horabaixa dins el torrent, dia 10, a les 18 hores; i el concurs de curtmetratges “Granots d’Or 2017” que serà una paròdia dels famosos “Golden Globes”, dia 15, a les 21 hores, a l’Estació.

El programa inclou diversos actes per totes les edats, on hi té cabuda tothom, i que es poden consultar a la web de santllorenc.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada