Els poetes i la memòria històrica

Per novè any consecutiu, en el marc de les festes de Sant Llorenç, es celebra l’acte poètic, “ELS POETES I LA MEMÒRIA HISTÒRICA”  a l’Estació de Sant Llorenç des Cardassar.

Enguany es llegiran poemes de Felip Cid, Josep Maria Espinàs, Xavier Amorós, Joan Teixidor i Joan Perucho, recitats per  Clara Santandreu, Jaume Galmés, Tomàs Martínez, Antònia Santandreu i Bàrbara Servera, acompanyats pels músics Eugènia Jaume, Nadal Capó i Cecília Genovart que interpretaran El puig d’Alpara (americana), Es Puig (petit fandango) i Ocells de Mar (fantasia), d’Antoni Genovart.

Guillem Pont presentarà a continuació una xerrada sobre el tema “La Guerra Civil al Llevant de Mallorca” amb la participació d’Antoni Tugores, autor de “La Guerra Civil a Manacor: La guerra a casa”,Jaume Morey, autor de “La Guerra Civil a Artà. Llarg camí cap al desastre”,Josep Cortès, autor de “La Guerra Civil a Sant Llorenç des Cardassar. Republicans a sa Coma i a Son Carrió” i Jaume Claret, doctor en Història.

Aquesta activitat, organitzada per l’OCB, amb el suport de l’Ajuntament de Sant Llorenç, es celebrarà el proper dia 8 d’agost de 2017 a les 20 h a l’Estació de Sant Llorenç des Cardassar.

 

“De bell nou garfits a la proa

del ferm vaixell que avança, tornem

a escriure la nostra història.

I si algú ens pregunta què som,

direm: memòria contra la mort.”

Jean Serra (Fragment de “Memòria contra la mort”)

Deixa un comentari