Els poetes i la memòria històrica

Per novè any consecutiu, en el marc de les festes de Sant Llorenç, es celebra l’acte poètic, “ELS POETES I LA MEMÒRIA HISTÒRICA”  a l’Estació de Sant Llorenç des Cardassar.

Enguany es llegiran poemes de Felip Cid, Josep Maria Espinàs, Xavier Amorós, Joan Teixidor i Joan Perucho, recitats per  Clara Santandreu, Jaume Galmés, Tomàs Martínez, Antònia Santandreu i Bàrbara Servera, acompanyats pels músics Eugènia Jaume, Nadal Capó i Cecília Genovart que interpretaran El puig d’Alpara (americana), Es Puig (petit fandango) i Ocells de Mar (fantasia), d’Antoni Genovart.

Guillem Pont presentarà a continuació una xerrada sobre el tema “La Guerra Civil al Llevant de Mallorca” amb la participació d’Antoni Tugores, autor de “La Guerra Civil a Manacor: La guerra a casa”,Jaume Morey, autor de “La Guerra Civil a Artà. Llarg camí cap al desastre”,Josep Cortès, autor de “La Guerra Civil a Sant Llorenç des Cardassar. Republicans a sa Coma i a Son Carrió” i Jaume Claret, doctor en Història.

Aquesta activitat, organitzada per l’OCB, amb el suport de l’Ajuntament de Sant Llorenç, es celebrarà el proper dia 8 d’agost de 2017 a les 20 h a l’Estació de Sant Llorenç des Cardassar.

 

“De bell nou garfits a la proa

del ferm vaixell que avança, tornem

a escriure la nostra història.

I si algú ens pregunta què som,

direm: memòria contra la mort.”

Jean Serra (Fragment de “Memòria contra la mort”)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada