Molta participació al sopar de Cala Millor a benefici de l’Associació Espanyola Contra el Càncer

La Junta Local de Son Servera de l’Associació Espanyola Contra el Càncer, presidida per Pepi Sevilla, va organitzar el passat dissabte dia 5 d’agost, el tradicional sopar a la fresca a favor de l’AECC balear.
En representació de l’AECC assistiren al sopar Aina Mercadal, presidenta de les juntes locals de la zona de Llevant, acompanyada de Caterina Puigrós, responsable de las juntes i delegacions de Balears, les quals agraïren al públic assistent la seva presencia, així com la col·laboració a tots els components de la de la Junta Local de Son Servera, i de manera especial a la presidenta Pepi Sevilla, per l’organització del sopar i altres actes que fan al llarg de l’any a favor de l’associació.
Els Xeremiers del Puig de Sa Font, com ja és tradició, donaven la benvinguda a les 450 persones de diferents pobles de la comarca que assistiren al sopar i volgueren col·laborar amb els seus donatius a l’associació, entre els quals hi havia una bona representació de l’Ajuntament de Son Servera, encapçalada pel batle Antoni Servera.
Després del sopar i ball, es va fer una rifa gràcies a la col·laboració de nombrosos comerços i particulars, que regalaren quadres i altres objectes per a la rifa.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada