Presentació de l’exposició “Un viatge a l’Índia” d’Àngel Carretero a les festes de Sant Llorenç 2017

Just després del tro de festa, a la Sala Principal de l’Espai 36, el fotògraf llorencí presentà l’exposició que romandrà durant tots aquests dies oberta als visitants, i que narra l’experiència vital del fotògraf a aquest país asiàtic.

Durant la presentació intervingueren també diferents personatges que han col·laborat en la realització d’aquest projecte, col·laboració que el fotògraf els hi agraí, així com també agraí entre llagrimes d’emoció el suport que rep dia a dia de la seva dona i les seves filles, ja que com ell digué, la seva feina de fotògraf el fa estar més temps del que ell desitjaria fora de la seva llar i lluny de la seva familia.

Cal recordar que tots els guanys que es recaptin a aquesta exposició, aniran destinats a la Fundació Vicenç Ferrer.

Per veure unes imatges d’aquesta presentació, clicau aquí.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada