Programa de les Festes de S’Illot 2017

D’11 al 20 d’agost Festes de S’Illot 2017. El divendes dia 11 d’agost a les 21.00 h el Pregó de Festes enguany a càrrec de Joan Ballester. Descendent del poble de Sant Llorenç, des de fa anys establert a s’Illot, conegut com a Joan Lluent i Joan del Bonavista. Persona oberta per al poble de s’Illot i sempre disposat a ajudar. Ronda del Matí (devora la Nàutica).
Diumenge dia 20, V Trobada de gegants En Vicenç, na Catalina, en Domingo, na Catalineta, mossèn Alcover i en Picarolet, de Manacor, es trobaran amb en Jaume Belluguins, n’Angelina Trebolina i Salvador Galmés, de Sant Llorenç, per fer un ball plegats acompanyats dels xeremiers del Puig de sa Font. Damunt el pontet del riuet
Ho patrocinen: Ajuntament de Manacor i Ajuntament de Sant Llorenç
Programa Festes de S’Illot 2017 d’11 al 20 d’agost FESTESDESILLOT2017

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada