Programa de les Festes de S’Illot 2017

D’11 al 20 d’agost Festes de S’Illot 2017. El divendes dia 11 d’agost a les 21.00 h el Pregó de Festes enguany a càrrec de Joan Ballester. Descendent del poble de Sant Llorenç, des de fa anys establert a s’Illot, conegut com a Joan Lluent i Joan del Bonavista. Persona oberta per al poble de s’Illot i sempre disposat a ajudar. Ronda del Matí (devora la Nàutica).
Diumenge dia 20, V Trobada de gegants En Vicenç, na Catalina, en Domingo, na Catalineta, mossèn Alcover i en Picarolet, de Manacor, es trobaran amb en Jaume Belluguins, n’Angelina Trebolina i Salvador Galmés, de Sant Llorenç, per fer un ball plegats acompanyats dels xeremiers del Puig de sa Font. Damunt el pontet del riuet
Ho patrocinen: Ajuntament de Manacor i Ajuntament de Sant Llorenç
Programa Festes de S’Illot 2017 d’11 al 20 d’agost FESTESDESILLOT2017

Deixa un comentari