La colla castellera Al·lots de Llevant tornaren actuar a les Festes de Sant Salvador d’Artà

Després d’onze anys sense fer-ho,el passat dia 6 d’agost, la colla castellera Al·lots de Llevant varen tornar actuar a les Festes de Sant Salvador d’Artà.
La veritat és que semblava que els castellers tenien ganes de fer-hi una bona actuació i de guanyar-se la confiança del públic artanenc, demostrant la gran evolució que han fet els darrers anys. Per això, un bon grapat de camises verdes i de gent propera a la colla es va desplaçar fins a la plaça de Na Batlessa per tal de fer-ho possible.
Els Al·lots varen estar a l’altura de les circumstàncies i varen obsequiar als artanencs amb tres castells de set. A part del tres de set i del quatre de set, castells habituals en el seu repertori, també varen descarregar el tres de set amb agulla, castell menys freqüent i el qual feia gairebé dos anys que no portaven a plaça.
S’acomiadaren d’un públic atent i col·laborador amb el primer pilar de cinc de la temporada que va agrair amb una gran ovació l’actuació de la colla manacorina.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada