Celebrada la 10ena edició del sopar de “Son Servera Solidari”

Des de fa 10 anys, quan arriba el mes d’agost, en el marc incomparable de l’Església Nova de Son Servera, «Son Servera Solidari», organitza un sopar benèfic destinat a projectes i ajudes a diferents països.


Enguany, els beneficis del sopar i la rifa, que es va celebrar el passat dissabte 12 d’agost, s’han destinat a ajudes per pal·liar els danys ocasionats pel fenomen natural “niño costero” a la província de Chepén (Perú).

Curiosament, l’objectiu del projecte d’aquest any era aconseguir aigua potable i, fins i tot des del cel, va caure una breu pluja a finals del sopar. Els nombrosos assistents es resguardaren a les capelles i, passats 10 minuts, va continuar el sopar, que va estar amenitzat pel pianista Ismael Moreno.

Va acabar la vetllada amb la tradicional rifa i l’actuació de “Sa Revetlla”.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada