Celebrada la 10è edició dels sopars «Son Servera Solidari»

Des de fa 10 anys quan arriba el més d’agost, al marc incomparable de l’Església Nova de Son Servera, «Son Servera Solidari» organitza un sopar benefic destinat a projectes i ajudes pel Perú, Hondures, i altres països.


Al tradicional sopar hi acudeix, a més de serverins, gent solidària de tota la comarca.
Enguany els beneficis del sopar i la rifa que es va celebrar el passat dissabte 12 d’agost, s’han destinat a ajudes per pal·liar els danys ocasionats pel fenòmen natural “niño costero», a la província de Chepén (Perú).
Curiosament l’objectiu del projecte d’aquest any era aconseguir aigua potable, i fins i tot des del cel va caure una breu pluja a finals del sopar. Els nombrosos assistents es resguardaren a les capelles i passats 10 minuts va continuar el sopar, que va estar amenitzat pel pianista Ismael Moreno.
Va acabar la vetllada amb la tradicional rifa i l’actuació de Sa Revetla.
Enhorabona a totes i tots els integrants de «Son Servera Solidari», pel treball que venen fent des de fa 10 anys, col·laborant al llarg de l’any amb la venda de roba i diferents objectes al seu mercadet situat a la rectoria de la Parròquia serverina, i també acudit al mercat de Cala Millor destinat els seus ingressos a projectes d’ajuda a països necessitats.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada