Festes de S’Illot 2017 i desfilada de moda

Del 18 al 20 d’agost l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar va celebrar les festes de S’Illot 2017. Un any més, molts dels actes programats conjuntament amb l’Ajuntament de Manacor.

Començaren el passat divendres dia 18, amb el Mercat de S’Illot, i Cercavila i correfoc amb els dimonis de Son Ganxo.
Enguany una de les novetats va ser la Desfilada de roba organitzada per la tenda Libelle Boutique, que fou inaugurada el passat mes d’abril al carrer Gregal, 11 de S’Illot. La botiga regentada per l’empresària Tania Nikolova ofereix les últimes tendències de marques com: Donatzelli, Morgan, Smassh, etc. La desfilada va reunir a molta gent que no es va voler perdre les novetats per a la tardor. La desfilada la va presentar en Jaume Femenies, que de moda pot ser que no concretés molt, però va fer una divertida presentació de la desfilada i de les novetats de la propera tardor.
La demostració de ball de bot al carrer Rosa dels Vents a càrrec de: Va de Jota, i el ball obert amb el grup Tramudança, reuniren als aficionats de la comarca, i l’espai resta petit per a tots els balladors i balladores. La locomotora i Àcaros del son, a la plaça del Llop, tancaren el primer dia de festes.
El dissabte festa infantil amb l’espectacle «El professor sorpreses a la terra de Myotragus». A les 19.00h es va inaugurar el Mercat de S’Illot amb l’acompanyament de la Banda de Música de Sant Llorenç que va recorre el mercat. Decepció total per part dels seguidors de la banda llorencina, que esperaven el tradicional Concert que la banda fa cada any a les Festes de S’Illot. A S’Illot, haurem d’esperar a l’any que ve per saber com sona la banda amb el nou director Pere Siquier.
Del dissabte destacar, a més, el concert i verbena amb Megastars, i Voices Tribute amb Bruno/Adele/Primce que reuní a un nombrós públic jove que va cantar en anglès totes les cançons.
Diumenge dia 20 d’agost , es va celebrar la V Trobada dels gegants amb Angelina Trebolina, Jaume Belluguins, i el gegant Salvador Galmés, que va viure la seva primera trobada amb el gegants llorencins, els quals acompanyats dels Xeremiers del Puig de Sa Font creuaren el pontet i ballaren de valent amb els gegants manacorins; en Vicenç, na Catalineta, en Domingo, en Picarolet, i mossèn Alcover.
Enguany, gent arribada de tota la comarca va assistir al Castell de Focs artificials, hi havia gent des de la platja de sa Coma, al passeig de S’Illot, i a la platja de S’Illot. Per aparcar als voltants era difícil trobar un espai. La policia municipal va fer una improvisada rodona a la sortida de S’Illot cap a sa Coma, i va ordenar el nombrós tràfic, essent molt efectiu el seu treball.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada