La cançó de la setmana

Acabam aquest cicle estiuenc de versions i col·laboracions amb una cançó de l’àmbit comercial (o almanco quan un servidor era jove sonava molt). Es tracta de Stan, la magnífica col·laboració entre el rei del hip hop d’aquell temps, Eminem (per cert ha perdut empenta, no?) i una de les princeses del pop dels 90, Dido.

En aquesta ocasió la mescla de talents no és oportunista ni superficial, sinó que la dolça veu de Dido (a la tornada) combina molt bé amb l’agressivitat d’Eminem. De fet, va en consonància amb la lletra: mentre Eminem relata una dura vida, problemàtica i psicòtica, amb final tràgic, Dido en fa la contraposició amb una tornada que deixa entreveure un fil d’esperança:   “Les meves llàgrimes s’estan refredant, me pregunt per què m’aixec del llit.  La pluja del matí emboira la finestra  i no puc veure res ,i encara que ho pogués canviar, tot seria gris, però la teva foto a la paret em recorda que no tot és tan dolent, no tot és tan dolent.”

Us deix aquí el clip oficial (advertesc que hi ha alguna imatge no recomanada per a menors):

.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada