L’Ajuntament asfaltarà el camí de sa Coveta

L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar ha tret a licitació l’asfaltat del camí sa Coveta que va des l’accés a l’Estació fins a la carretera Vella de Son Carrió. Aquesta actuació d’emmarca dins un projecte més gran d’asfaltat de camins rurals.

Camí de sa Coveta Sant Llorenç des Cardassar

El preu de licitació és de 21.899,57 euros amb IVA inclòs. El camí fa aproximadament 386 metres de llargària. L’execució del projecte serà màxim d’un mes i començarà a comptar el dia següent a la data de comprovació del replanteig.

Aquest article s'ha catalogat com a General per Antònia Bauzà representant Ajuntament. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada