Què en trobau?

Ho diu la saviesa popular, “festes passades, coques menjades”. Expressió fonamentalment usada abans quan l’acabatall de les festes, el dilluns de Sant Llorenç, s’enganxava amb l’inici de la temporada de collita d’ametles.

Aquest passat dissabte, amb la cursa dels Malalts acabaren les festes programades en honor al nostre Patró. Multitud d’actes, alguns amb destacada i extraordinària participació… Però, i tu, amable lector, què n’opines de les nostres festes?

3 comentaris a “Què en trobau?

 1. Jo més que criticar voldria fer una proposta per sumar… Record que quan era petit van dur a unes festes un globus al camp de futbol que s’enlairava i aturaven amb una corda des de terra. En tenc molt bon record… podria estar bé dur-ho com a novetat.
  Miam si l’any que ve m’enrecord i ho faig saber a qui pertoqui!!!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +1 (de 1 vot)
 2. Pens que estaria bé poder fer un debat a fons sobre aquest tema. Quin tipus de festa volem? Què aporten les festes actuals al poble? Què costen les festes en concepte de manteniment? Entra dins la normalitat que les verbenes acabin quan surt el sol? És necessari haver de suportar pixum, vòmits, compreses, … pels carrers que envolten la plaça per fer unes bones festes? Els comerços del poble en surten molt més beneficiats que d’una festa més regulada? Estaria bé fer-ne una taula rodona amb els agents implicats: Ajuntament, comerços, joves, no tan joves, veïnats, …

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +5 (de 5 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada