Crònica: Cardassar-Inter Manacor.

En la seva estrena com a local el Cardassar empata(2-2).

En un capvespre de molta calor i amb una bona entrada es disputava el “derby” comarcal de la categoria que no defraudà als assistents.
Començava el partit amb molt de respecte per part dels dos equips, praticament el partit transcorria en el centre del camp fins que a la treta d’un corner J.Mas feia el gol que avançava als llorençins; resultat amb el cual sa arribava al descans.
Després del descans el míster visitant efectuava canvis i l’Inter s’apoderava del partit; empatava desde els 11 metres i, fint i tot, aconseguia posar-se al davant en el marcador. A la treta dun altre corner  Barraca feia el definitiu 2-2.

Breus:
Nadal defensara el núm. 1 en els  EEUU.
Continua “La vueta”.
El Barça fitxa a Dembele.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada