Alumnes de 440 Aula Musical actuaren a la Residència Novaedat de Manacor

Concert dels alumnes de 440 Aula Musical a la Residència Novaedat de Manacor
El dimarts dia 29 d’agost, alumnes de 440 Aula Musical de Manacor i Cala Millor, actuaren novament a la Residència Novaedat de Manacor, ja que el darrer dimarts de cada mes es celebra una festa per a tots els residents que han fet els anys aquell mes.
La gran sorpresa fou que 13 residents feien l’aniversari el mes d’agost. Per això, tingueren un nombrós públic, molt agraït, que segui atentament tot el concert.

Hi havia alumnes de: flauta, clarinet, saxofon, violí, bateria i percussió. Aquest estiu un bon grupet d’aquests alumnes més grans han anat a tocar a bodes, comunions i batejos dels seus familiars, coneguts i amics, amb un repertori triat per ells mateixos, i les peces que havien agradat més les varen tocar a la festa per a la gent gran.

Per aquesta actuació els varen ajudar Jaume Galmés (professor de clarinet) i al piano Rosa Carbonell, directora de 440 Aula Musical. Tocaren: Ba Ba Vita Lamm, La vida es bella, What a Wonderful World, A Thousand Years, Hallelujah (Leonard Cohen) i Bon dia (Pets). S’ha de dir que la més sol·licitada i aplaudida va ser l’Hallelujah d’en Leonard Cohen.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada