L’Ajuntament crea un espai amb jocs biosaludables a Sant Llorenç

L’Ajuntament crea un espai amb jocs biosaludables al recinte esportiu de Sant Llorenç. Aquesta zona s’ubica entre la pista de pàdel i la piscina municipal i és de lliure accés, des de les 8 h a les 22 h.

“En total s’han instal·lat cinc elements amb els quals es poden treballar diferents grups musculars. Aquests jocs van adreçats a la gent de mitjana i tercera edat perquè puguin fer exercici”, explica la regidora d’Esports i primera tinent de batle, Antònia Bauzá.

Aquest projecte, que inclou a més dels jocs, l’habilitació de l’espai amb gespa artificial, arbrat i bancs, ha estat subvencionada en la seva integritat pel Consell Insular de Mallorca.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada