A qui li importa la costa llorencina?

Any que passa, any que passen… amb cançons. La costa llorencina, en aquest cas la zona de Sa Coma i S’Illot, està patint un descontrol i degradació durant els darrers anys com mai havia passat.

Cada dia de l’estiu s’ha pogut veure com no poca gent s’acomodava a zones vallades i clarament senyalitzades com a protegides sense que res els ho impedís. Molts d’ells fins i tot hi traslladaven les hamaques com es pot veure a aquesta imatge.

 

Aquest és el lamentable aspecte que presenta una de les zones ajardinades amb gespa de s’Illot a on s’hi passegen cada dia diverses classes de vehicles, com si no hi hagués prou espai disponible per a ells.


 

La zona de que es troba situada entre Ses Planeres i el passeig de S’Illot s’ha convertit en un niu de fems i d’alguns objectes certament perillosos.

 

Arbres tallats sense que a ningú li importi el més mínim.

 

L’ajuntament que hauria de donar llum, dona fum, col·locant-hi (o donant permís per col·locar) casetes d’obra

 

Al carrer gregal, de cada vegada hi ha menys comerços. Ja no obrin ni a l’estiu. I és que no conec a ningú que li agradin aquestes vistes. Després de molts d’anys encara ningú ha manat a vallar/tancar aquest solar. Esperen que passi un desastre? Pareix que sí.

 

Si pegau una ullada a aquests “bots” amb pas de vianants inclòs que hi ha a la resta de Mallorca veureu com tenen als costats unes canalitzacions perquè l’aigua corri quan plou. La major part dels que hi ha al municipi de Sant Llorenç, no. I per afegir-hi traves, amb herbes incloses.

 

Aquest seria un dels pocs que “bots” del municipi llorencí que compten amb les habituals i lògiques canalitzacions… perquè hi corri l’aigua emperò, no han d’estar farcides de brutor.

 

D’altres com aquest els han deixat a mitges, amb la sèquia feta a veure si qualcú hi fot un esclat, s’hi gira el turmell, o hi deixa una roda del cotxe, moto o bicicleta.

I per acabar un dels clàssics, les herbes dels solars sense habitar que envaeixen les voravies i algunes fins i tot el mateix carrer.

 

Totes aquestes imatges, llevat de la següent, estan preses de fa una setmana. Tenia l’esperança de que la situació millorés, però no, com podeu veure no han fet més que empitjorar.

Un comentari a “A qui li importa la costa llorencina?

  1. Tot estar amb un estat lamentable. Molta basura i tot molt brut, papers,llaunes, botelles, vidres, una porqueria, convendria que es delegat de S´illot i Sa Coma fes una volta i ves com esta tot.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: +1 (de 1 vot)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada