El Consorci de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar patrocina diferents entitats esportives de la zona per promocionar el destí turístic “Cala Millor”

El Consorci de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar patrocina diferents entitats esportives de la comarca per promocionar el destí turístic “Cala Millor”.

L’esportista més internacional de Sant Llorenç Marga Fullana i els clubs de futbol, F.C. Serverense i F.C. Cala Millor, han estat els primers en sol·licitar i beneficiar-se d’aquest patrocini. El regidor de Turisme de Sant Llorenç, Nicolau Bordal, apunta que des de Consorci estan oberts a estudiar les peticions que els arribin des d’altres entitats esportives. “L’objectiu d’aquesta col·laboració és precisament donar suport als clubs locals i a esportives que tenen una reconeguda trajectòria sempre i quan promocionin el destí turístic”, explica Colau.

De cara a la temporada següent, el Consorci de Turisme té previst aprovar una bases per regular aquests patrocinis.

En el cas del F.C. Serverense, el Consorci vol aprofitar la pujada de categoria de l’equip per fer promoció interna del destí i posar en valor la marca Cala Millor.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada