Desfilada solidària a càrrec de Libelle Boutique, Estètica Fraula i Harmony perruqueria a favor de l’AECC

El divendres dia 15 de setembre, dins el programa de les Festes de Santa Maria de sa Coma, va tenir lloc una gran «Desfilada Solidària» al carrer Gregal de s’Illot a càrrec de Libelle Boutique, Estètica Fraula i Harmony perruqueria unisex. Les nombroses pluges que es van registrar el dia de la desfilada a primeres hores de la tarda a sa Coma, s’Illot, i altres municipis veïns, va fer témer per la suspensió de la desfilada. Afortunadament va aturar de ploure devers les 19,30h de la tarda i a les 20h en punt va començar la desfilada.
L’empresària Tania Nikolova de Libelle Boutique va presentar les novetats per aquesta tardor de les marques Donatzelli, Morgan, Smassh, etc. Les models pentinades per Beatriz Gutierrez de la Perruqueria Harmony presentaren les darreres tendències en recollits, i la gran professional Cristina Sansó, d’Estètica Fraula, es va lluir amb els maquillatges.
Va presentar la desfilada i la rifa benèfica a favor de l’Associació Contra el Càncer, Jaume Femenies, es varen recollir 475€, que s’entregaren a la presidenta de Junta Local de l’AECC de Cala Millor, Pepi Sevilla.


Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada