El grup Mix-Dance Crew de 9Ritme aconsegueix el 1er Premi a la final Europea de “Vive tu Sueño”

El grup MIX-DANCE CREW de 9Ritme aconsegueix la primera posició a la final Europeu del concurs “Vive tu Sueño” celebrat a Paris.

El divendres dia 13 de setembre, a les 5 de l’horabaixa arribaven a l’estació de Manacor amb un bus procedent de l’aeroport als 30 integrants dels grups de competició de 9Ritme que van participar a Paris el 9 de setembre al concurs «Vive Tu Sueño», acompanyats per 52 familiars i amics que viatjaren a Paris per animar als competidors. Allà varen esser rebuts amb pancartes per familiars i amics que els felicitaren pels fantàstics resultats aconseguits.

La competició de dansa urbana/hip hop «Vive tu Sueño» es celebra cada dos anys amb tots els grups finalistes de les gales celebrades durant aquest dos anys als diferents països.

El grup SEVEN GO quedà en tercera posició a la categoria infantil; THE NEW GANG quedà en quarta posició a la categoria Cadet; i MIX-DANCE CREW en primera posició a la categoria (adults). Un gran èxit sens dubte fruit del treball de Miki Galmés, el coreògraf de l’escola de dansa 9Ritme que fou l’autor de les diferents coreografies premiades i el que va elegir tant el vestuari com mescles musicals.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada