Problemes al Centre de Salut de sa Coma per als Donants de Sang

Els metges de l’associació dels Donants de Sang que es desplaçaren el passat 15 de setembre, al centre de salut de sa Coma, es trobaren novament tancats els despatxos i no pogueren utilitzar-los per fer les extraccions de sang als voluntaris de sa Coma que acudiren a fer donació.No és de rebut que l’administrativa que es desplaça amb el metges hagui de recollir les dades personals dels donats que tocarien ser (confidencials) a l’entrada del centre, i els voluntaris que donen sang no puguin disposar de la intimitat d’un despatx. El centre disposa de 5 despatxos, en demanaren dos i es va cursar la deguda petició i avís des de la seu dels Donants de Sang.
Els centres de salut són públics i els metges que es desplacen no empren el material del centre per a les extraccions ja que venen equipats amb tot el material necessari. Només es demana dos despatxos i a hores en que està el centre tancat, i no el necessiten per passar consultes.
Això no havia passat abans, només les dues darreres vegades. Els metges deixaren una carta de protesta al coordinador del Centre de Salut. Esperem que prengui bona nota i no torni a passar. Ja que s’hauran de desplaçar amb el bus, i els voluntaris de sa Coma que acudeix a donar sang hauran d’esperar al carrer tant si plou com si fa sol.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada