Virgínia Bordal actuarà a Sa Màniga en l’espectacle Grans Musicals

Dins el programa de les Festes del Turista 2017, el proper dissabte dia 30 de setembre a les 20:30h a l’Auditori Sa Màniga de Cala Millor, destacats cantants internacionals alemanys interpretaran peces dels grans musicals de tots els temps. La cantant de sa Coma Virgínia Bordal, per segon any consecutiu, ha estat convidada a cantar amb ells a l’espectacle titulat «Grans Musicals».
Na Virgínia, a més, dels seus estudis de dansa i cant arran d’un curs que va fer amb la professora alemanya de musicals Gudrum Schade, se li va obrir un món de possibilitats i els darrers anys ha actuat a diversos musicals amb gran èxit.
És component del grup a capela «Supervoices» guanyadors del concurs Acapela, que actuaren de taloners dels Beach Boys a Son Fusteret. Aquest estiu ha cantat als Jardins d’Alfàbia amb un espectacle muntat per David Ordinas.
Actualment segueix amb el projecte del musical Chicago, que tornarà fer amb la Banda de Música d’Alcúdia a diferents teatres. Na Virgínia també és component de la companyia teatral «Un montón de Artistas», en la qual tenen en marxa diferents projectes.
Els amants dels grans musicals no es poden perdre l’actuació del proper dissabte a l’Auditori Sa Màniga.
Imatges de diferents espectacles en què ha actuat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada