Èxit de la XXXVIII edició de les Festes del Turista de Cala Millor

Gran afluència de turistes i mallorquins a la 38è edició de les Festes del Turista de Cala Millor.
Enguany les festes començaren amb un gran cercaviles des de Cala Bona fins a Cala Millor, amb batucades, i continuant amb diferents mercats, actes esportius, desfilada professional dels establiments de moda de Cala Millor, rutes de tapes, i animació musical pels carres comercials des de Cala Bona fins a a sa Coma.
Menció especial es mereix enguany la Turistapa del dissabte dia 23 de setembre, on hi col·laboraren restaurants, hotels i associacions locals, on alguns d’ells acabaren les provisions degut a la gran assistència de gent. Les autoritats es veren en feines per passar a visitar tots els estants i donar per inaugurada la Turistapa.
A les 19.00 h., nombrosos turistes i gent de tota la comarca es concentrava al Parc de la Mar, on tingué lloc una gran actuació de La Colla Castellera Al·lots de Llevant. Acabada l’actuació de la colla manacorina, els gegants Angelina Trebolina, Jaume Bellugins, i Salvador Galmés, acompanyats dels Xeremiers des Puig de sa Font, ballaren i feren una desfilaren pels voltants.
l’Espectacle Bravissimo! Art i emoció d’Hipotels Animació, i l’Actuació de Sonor al Parc de la Mar, completaren la festa de la diada de Turistapa 2017, que es va perllongar fins passades les 12 de la nit.
El diumenge, el bon temps, acompanya enguany la festa de la Pujada a sa Punta de n’Amer, i a més d’un bon berenar típic mallorquí, hi hagué una gran actuació dels Xeremiers des Puig de sa Font.
També el diumenge, a Cala Bona més de cinc-centes persones assistiren al Gran Concert de les Bandes de Música de Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar. En primer lloc va actuar la banda serverina dirigida per Joan Antoni Ballester, que entre altres interpretaren: Las Leandras, Cristo Nasceu na Bahia, Medley Boleros, i el clàssic Gato Montes , que cada any toquen a petició dels turistes, i enguany per als més petits acabaren el seu concert amb el popular «Despacito». La segona part del concert fou a càrrec de la banda llorencina, i el seu director Pere Siquier, va escollir entre altres peces: Xàbia, Candilejas, Lorencin Mendoza, etc. Un gran concert de les dues bandes que va sonar molt bé al Port de Cala Bona i va crear una nit musical màgica.
A Cala Millor. a les 20,30h. es va celebrar la Nit de Foc amb els Dimonis de Son Ganxó i a les
22,30h., un Gran Castell de focs artificials a Cala Millor, donava per acabades les festes del diumenge.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.